شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸

در نشست خبری فیلم «ترک عمیق» مطرح شد؛

زرین‌کوب: «ترک عمیق» دو سال زمان برد تا به اجرا برسد/ برای فروش فیلم فقط باید به کمدی فکر کرد

نشست خبری فیلم  << ترک عمیق >>

سینماپرس: نشست خبری فیلم سینمایی «ترک عمیق» به کارگردانی آرمان زرین‌کوب در دومین روز از جشنواره فیلم فجر در برج میلاد برگزار شد.

به گزارش سینماپرس، امروز ۱۳ بهمن در دومین روز از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، نشست فیلم سینمایی «ترک عمیق» با حضور آرمان زرین کوب کارگردان، محسن چگینی تهیه کننده، بابک انصاری، رضا بابک بازیگران، مجید لیلاجی طراح صحنه و لباس، مهدی حسینی‌وند تدوین گر برگزار شد.

زرین‌کوب در ابتدای نشست عنوان کرد: طرح و فیلمنامه «ترک عمیق» حدود ۲ سال زمان برد که تکمیل شود. این فیلم براساس ایده‌ای بود که به دغدغه درون خود من در سینمای اجتماعی و سایکودرام برمی‌گردد. تلاش کردم چیزهایی که را برای من مهم است با دقت پیش ببرم.

وی در پاسخ به اینکه «ترک عمیق» چقدر می‌تواند در گیشه موفق باشد، گفت: برای فروش فیلم فقط باید به کمدی فکر کرد. اما اولین هدف من در ساخت فیلم جذب مخاطب است. طبیعتا در بحث اکران به دلیل ژانر سایکودرام فیلم با چالش مواجه خواهیم بود.

زرین‌کوب درباره شباهت فیلمش به آثار هانکه توضیح داد: هانکه فیلمساز بزرگ و برجسته ای است و فیلمی که دیدید ذهنیت خود من بود. بعد از نگارش فیلمنامه وقتی آن را به چندتن از دوستانم دادم به من گفتند که فیلم هانکه را ببین. درواقع من‌ پس از نگارش فیلمنامه فیلم این کارگردان را دیدم.

رضا بابک تصریح کرد: آقای زرین‌کوب از بیرون مراقب ایفای نقش این شخصیت بودند. من هم به مراتب سعی کردم به شخصیت فیلم که خیلی دوست داشتنی نبود و گاهی دل آدم‌ برایش می‌سوخت، نزدیک شوم. این شخصیت محبوب من نبود اما هر بازیگری مخصوصا من که دوست دارم در ژانرهای مختلف کار کنم، ایفای این نقش را دوست دارد.

این بازیگر درباره فیلم‌ بعدی‌اش عنوان کرد: فعلا فیلمنامه بسیار عجیبی خوانده‌ام که چندبعدی است و من چند کاراکتر در آن فیلم دارم. دعا کنید که شرایط برای ساخت این فیلم‌ فراهم شود. من دوست دارم در ژانرهای مختلف کار کنم و فیلم طنز هم دوست دارم. گاهی برخی فیلم‌های کمدی از دست آدم در می‌رود و در فیلمی حضور دارد که باب سلیقه‌اش نیست.

بابک انصاری تصریح کرد: من به طور کلی این‌ جنس از روایت‌ها را دوست دارم. متاسفانه امروزه ما سینمای تک‌بعدی داریم و به نوعی سینمای کمدی را به مخاطب تحمیل می‌کنیم به همین دلیل در چنین شرایطی جنس این داستان خیلی در جذب من تاثیر داشت.

لیلاجی درباره طراحی صحنه فیلم توضیح داد: براساس چیزی که در اتمسفر فیلم دیدم، دوست داشتم تماشاگر را اذیت کنم. به همین دلیل بسیار مینیمال و با جزبیات به طراحی صحنه فیلم‌ پرداختم.

حسینی‌وند درباره تدوین فیلم عنوان کرد: اتفاقا تمام تلاش من در تدوین این بود که اعصاب تماشاچی را خرد نکنم. یکی از نگرانی‌های اصلی من این بود که چون داستان در یک لوکیشن روایت می‌شود، مخاطب را خسته کند. به عقیده من ریتم پلان‌ها کند نیست و ما سعی کردیم همه‌چیز مناسب درک مخاطبان باشد.

زرین‌کوب درباره محدودیت در روایت و نقاط ابهام فیلم تصریح کرد: واقعه فیلم محدودیت‌هایی داشت و اگر ما می‌توانستیم از این محدودیت‌ها عبور کنیم کمی از ابهام فیلم کم می‌شد. «ترک عمیق» درباره تنهایی آدم‌ها است. تنهایی که در زمان میانسالی سراغ آدم می‌آید و او را با مسائلی مواجه می‌کند که محصول جوانی است.

چگینی در پایان درباره دلیل علاقه‌اش به تهیه‌کنندگی این فیلم بعد از آثار کمدی که ساخته است، گفت: هزینه ساخت فیلم را نمی‌گویم. من چند سال پیش فیلمی مانند «ترک عمیق» ساختم که توقیف شد. به فیلم‌های کمدی که ساخته‌ام افتخار می‌کنم و به این‌ فیلم‌ هم‌ افتخار می‌کنم. هر داستانی ریتم خودش را دارد و در اکران نیز ما با همین تدوین و ریتم حضور خواهیم داشت.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.